Bebek Tarzı: Rahatlığı ve Şıklığı Bir Arada Sunan Tulum Modası

Bebek Tarzı: Rahatlığı ve Şıklığı Bir Arada Sunan Tulum Modası

Kadınlar için hamilelik ile başlayan süreç içerisinde doğacak olan çocuklarına özel bir bebek tarzı oluşturma düşüncesi önemli bir yer kaplar. Cinsiyetin belli olmasıyla birlikte ise düşüncenin yerini hayaller alır. Anne ve baba adaylarının birlikte yürüttükleri heyecan dolu bu yolculuk ise ihtiyaçların karşılanması sona erer. 

Doğum sonrası süreçte ise bebek hızla büyür ve sürekli gelişim halindedir. Tabii kıyafetler bu dilimin en önemli parçalarıdır. Doğal olarak çiftlerin alışveriş anlamında daha çok araştırdığı ve zamanını ayırdığı her şeyin içinde bebek kıyafetleri bulunur.  

Günümüzde bakıldığında bebek tarz profiline en uygun kıyafet ise tulumlardır. Neden-sonuç ilişkisi incelendiğinde ise çiftlerin tercihinin bebek tulumundan yana olması ise hiç şaşırtıcı değildir.  

Rahatlığı ve Şıklığı Bir Arada Sunan Tulum Modası Tulum

Geçmiş yıllardan bugüne modası hiç geçmeyen bebek kıyafetleri içerisinde tulumlar başı çeker. Rahatlığı, bebeğin tarzıyla uyumlu ve şık olması bunun baş nedenleridir. Her yıl yeni modellerinin çıkması, ürün çeşitliliğinin artması ise trend niteliğini daha da artırır. Annelerin kıyafet arama derdini ise büyük oranda sonlandırması da cabasıdır. 

Ayrıca kız ve erkek için özel olarak üretilen birbirinden güzel tulumlar, modellerinin çeşitliliği ile günlük kullanımda da her saatte bebeğin konforu düşünülerek tasarlanır.  Bu sayede sadece bebekler değil sizler de rahat etmiş olursunuz. 

Bebek Tulum Modellerini Keşfedin

Her anne bebeğini koruma içgüdüsüyle hareket eder. Bebeğin dünyaya geldiği ilk andan itibaren sığınacak limanı olan annenin en sık tercih ettiği kıyafette bebek tulumudur. Tabii kaliteli bir tulum seçimi minik bedenlerinin zarar görmemesi için en önemli husustur. Çünkü her ne kadar bebek kıyafetleri sadece onlara özel üretilse de bazı durumlarda yanlış seçimler rahatlarına da bozabilir. Bu nedenle tulum seçiminde bazı hususlara dikkat etmeniz gerekecektir. Bunlar; 

Kumaş Kalitesi 

Bebek tulumu seçiminde en önemli faktör kumaşın kaliteli olmasıdır. Son yıllarda maliyetlerin artmasıyla sentetik karışımlarda fazlalaşmış durumda. Haliyle her önüne gelen tulumu sadece yakışıyor diye almak  bebeğinizin hayatını da olumsuz etkileyecektir. Çünkü sentetik oranı yüksek kumaşlar 

  • bebeğinizde alerjik reaksiyonlara yol açabilir.
  •  Uyku problemi yaşamasına neden olabilir. 
  • Sıcak havalarda çok daha fazla terlemesine de kapı aralar.

Böyle bir durumla karşılaşmamak için bebeğinizin tarzına en uygun tulum ise daha çok pamuklu ve nefes alabilen kumaşlardan üretilir. Tercihiniz bu yönde olursa herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınızdır. 

Daha Esnek Daha Yumuşak 

Minik yavrunuzun tulum seçiminde bir diğer hususta kıyafetin dokusunun yumuşaklığı ve esneme payının bulunmasıdır. Bebeklerin normal insanlara göre çok daha hızlı büyüdüğü bilinir. Bu nedenle tulum tercihinde üzerine tam oturan bir kıyafet seçimi onun hayat kalitesini ve hareketliliğini azaltır. Sert kumaşlar ise hassas cildinde tahribatlara yol açar. Oysa esnek ve yumuşak dokulu bir bebek tulumu

  • Evde pıtır pıtır gezinmesini kolaylaştırır.
  • Cildinde herhangi bir hasar oluşmaz. 
  • Yumuşak dokusu ile hoşnut olacağı için de yüzünden gülücükler eksik olmaz.

Sonuç olaraksa size doğru seçimlerle beraber bebeğinizle güzel anılar biriktirmek kalır. 

Bebek Tulum Modelleri

Tüm bebek tulum modelleri bebeğinizin rahatı, şıklığı, cinsiyeti göz önünde bulundurularak üretilir.  Tabii doğru modeli seçmek ya da portföyünüzü genişletmek, tulumu bir bebek tarzı yapma düşüncenizi de gerçeğe dönüştürecektir.  Peki hangi zaman için nasıl bir seçim yapılmalı? 

Günlük Kullanımda

Klasik tarz bebek tulumları günlük kullanımın vazgeçilmez parçalarıdır. Tabii bunları seçiminde nefes alabilir doğal kumaşların ve çıtçıtlı modellerin tercih edilmesi bebeğinizin de gün içinde konforunu doruklara çıkarır. 

Yaz Mevsiminde

Yaz ayları bebek kıyafet seçiminde renkliliği ve cümbüşü bir arada sunar.  Tabii havaların aşırı sıcak olduğu günler bebeğinize giydireceksiniz kıyafeti de doğru tercih etmeniz gerekir. Bu nedenle kısa kollu, ince yapılı doğal kumaş bebek tulumları bebeğinizin isilik tarzında alerjilere maruz kalmasını da önleyecektir. 

Kışın

Kış aylarında kadife ve patikli bebek tulumu modelleri öne çıkar. Yumuşak dokusu, doğallığı bebeğin rahatlığını artırır. Verdiği sıcaklık kışın soğuk günlerinde dahi onları hastalıklardan korur. Çıt Çıtlı yapısı ise hareket kabiliyetini artırır.  

Özel Günlerde

Özel günlerde doğru tulum seçimi minik yavrunuzu olduğundan çok daha güzel gösterir. Bu tarz günler için erkek bebeklere özel papyonlu, yelekli ve kravatlı modeller ön plandadır. Kız bebekler de ise fiyonklu, fırfırlı ve dantelli bebek tulumu modellerini seçebilirsiniz.

Etiketler: bebek
Aralık 30, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR