Blog Başlık

  • Aralık 19, 2023

    Çocuk bakımında her mevsimin kendine has zorlukları bulunur. Anneler ise genel olarak tedarikli ve tedbirli yapılarıyla oluşabilecek aksiliklere karşı tedbirlidir. Ancak bu başarıları kış aylarında yerini soğuk havalara bırakır. Haliyle minik maceracılar için hastalıkların arttığı zorlu dönemde başlar.  Ebeveynlerse henüz soğukla haşır neşir olmayan yavrularına özel sıcak kıyafetleri bulma telaşı içine girerler. Bu koşturma kış boyunca devam eder durur. Kimileri doğru tercihlerle süreci yönetirken kimileri ise yanlış kıyafetler ile bebeğinin daha sık hastalandığına şahit olur ve üzülür. 

    bebek
  • Mart 11, 2024

    Yeni doğan bebeklerin en çok yaşadığı rahatsızlıklardan biri gaz sancısıdır. Dünyaya yeni gözlerini açan bebek yeni çevresine ve beslenme şekline alışmaya çalışır. Bebeğin sindirim sistemi de bu alışma sürecinin önemli bir parçasıdır.

    bebek
  • Mart 21, 2024

    Anne adayları, anne olacakları haberini aldıkları andan itibaren tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve heyecan yaşamaya başlar. Anne ve babalar bebekle ilgili gördüğü her ürünü almak ister. Yeni doğan bebek alışveriş listesi yaparak bebeğin doğumuyla birlikte yaşayacağınız telaşlı anları kolay hale getirebilirsiniz.

     

    bebek
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR